Belföld

2013.01.22. 06:37

Fotók: árokba csúszott egy mikrobusz Monornál, kilenc sérült

Árokba csúszott egy mikrobusz Monor közelében kedd reggel, a balesetben kilencen megsérültek - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t. A mentők ügyeletese szerint öten súlyosan, négyen pedig könnyebben sérültek meg.

Spitz Alexandra katasztrófavédelmi szóvivő közölte: a baleset a 4606-os úton, az újhartyáni elágazásnál történt. A buszban hét nő és két férfi utazott, mindannyian megsérültek.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletese azt mondta, hogy az elsődleges információk szerint a balesetben öten súlyosan, négyen pedig könnyebben sérültek meg.

A sérülteket hét mentőautóval szállítják kórházba - fűzte hozzá.

Árokba csúszott, tetejére borult mikrobusz Monor közelében, a 4606-os úton, az újhartyáni elágazásnál 2013. január 22-én. A buszban hét nő és két férfi utazott, mindannyian - az elsődleges információk szerint öten súlyosan, négyen könnyebben - megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!