SZOMBATHELY

2017.11.09. 13:00

Télen is stílusosan

A neves márkák idei őszi-téli kollekcióiban is mindenki megtalálhatja kedvenc ruhadarabjait. Színekben, fazonokban, mintákban, a kisebbtől a nagyobb méretekig. 

Pusztai Krisztina

Soltész József piros kabátot próbált. Jó választás, mondta Katona Lívia eladó, a férfiaknál favorit idén ez a szín Fotó Szendi Péter

 

Soltész József piros kabátot próbált. Jó választás, mondta Katona Lívia eladó, a férfiaknál favorit idén ez a szín Fotó Szendi Péter

Bár a hidegebb hónapokban az idő a szürkébb arcát mutatja, nekünk nem muszáj követni az időjárás diktálta divatot, igaz, idén nagyon népszerű szín a szürke és annak minden árnyalata, az ezüstösen csillogótól a grafitos és a feketébe hajló tónusokig. Azzal talán senki nem szállna vitába, hogy letaszíthatatlan trónjáról az örök klasszikus fekete. Az egyik szombathelyi divatáruüzlet eladói viszont kiemelik: ezt a színt nyugodtan kombinálhatjuk sárgával, arannyal. Nem csupán ősszel, hanem egész évben hódít a púderrózsaszín, valamint a vörös árnyalatai. A férfiaknál a szürke, a keki, a sötétkék, az élénkebb színek közül pedig a piros és a mustársárga a favorit. A kötött pulóverek a tél nélkülözhetetlen darabjai férfi- és női ruhatárban egyaránt.

- Kényelmes, meleg holmikban is lehetünk stílusosak – hangsúlyozzák az eladók. A női blúzokon, felsőkön, pulóvereken ilyenkor is kedveltek a minták minden mennyiségben: lehet virágos, csíkos, geometrikus. Egy mintás ruhadarab színt vihet a hétköznapokba, a hölgyeknél hódítanak a kertből vett motívumok: a virágok, a lepkék. Az uraknál pedig örök kedvenc a kockás ing. Téli kabátokból a férfiaknál van rövid dzsekis, félhosszú, elegáns, és a teljesen hosszú változat is 5XL-es méretig, megannyi színben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!