Lánykérés

2023.08.24. 15:05

Nem mindennapi befutó a Hősök terén

A budapesti atlétikai világbajnokság csütörtök reggeli programjában megtartott 35 kilométeres gyaloglás után az egyik szlovák atléta a Hősök terén megkérte a barátnője kezét, miután ő is beért a célba – számol be róla az Origo.

MW

A szlovák Dominik Cerný a célban kérte meg barátnője, Hana Burzalová kezét, aki igent mondott

Forrás: MTI

Fotó: TT News Agency via AFP

A 25 éves Dominik Černý egyéni csúccsal 19. lett a férfiak mezőnyében, emlékeztet az Origo, majd az örömét tovább fokozta azzal, hogy megvalósította a tervét. 

Nagyjából fél órát kellett várnia arra, hogy a szintén szlovák barátnője, Hana Burzalová a 28. helyen beérjen a célba, majd a szép számú közönség előtt feltette neki a nagy kérdést: hozzá megy-e feleségül a 22 éves gyalogló? 

Burzalová természetesen igent mondott, amit óriási tapssal jutalmaztak a Hősök terén felállított lelátón ülők is. Majd a helyi műsorvezető rá is kérdezett Černýre, hogy miként gondolta ezt az egészet. A szlovák atléta elárulta, hogy

a helyszín és az alkalom is tökéletes volt arra, hogy most kérje meg barátnője kezét, ráadásul reménykedett abban, hogy ennyi ember előtt nem mond nemet.

Nos, Burzalová valóban nem tette, így boldogan mutogathatta az ujjára felhúzott gyűrűt.

A budapesti atlétikai világbajnokság csütörtöki programja a Nemzeti Atlétikai Központban, 19 órától folytatódik többek között Kovács Ferenc Soma bemutatkozásával és öt döntővel.

Az eredeti cikk az Origo oldalán olvasható. A budapesti atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!