Bük

2014.09.30. 18:47

Új lendület a városnak

Bük – Sokaknak ülőhely sem jutott a Büki Művelődési és Sportközpontban, ahol L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára és Pócza Csaba, a Fidesz helyi polgármesterjelöltje tartott közös lakossági fórumot

Cseszkó Tamás

Nagy érdeklődés és bizakodó hangulat jellemezte a Fidesz lakossági fórumát Bükön: a településen hosszú idő óta nem volt jobboldali rendezvény. L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára Ágh Péter országgyűlési képviselő meghívására érkezett a városba, azért, hogy Pócza Csaba polgármesterjelölt mellett kampányoljon. L. Simon elmondta: Pócza Csaba már bizonyított intézményvezetőként, ezért is lehet jó vezetője a városnak.

– Megtalálja a hangot a bükiekkel, de egyúttal szót ért a kormánnyal is, ismeri az itt élők problémáit, igényeit és ezt közvetíteni is tudja a döntéshozók felé – hangzott el. L. Simon László arról is beszélt, hogy Büknek nagyon jó adottságai vannak.

Pócza Csaba polgármesterjelölt, L.Simon László államtitkár (Fotó: Cseh Gábor)

– Bár gondolhatnánk, hogy ennél jobban már nem is kell fejlődnie a településnek, ez nem így van – mondta az államtitkár, hozzátéve, hogy Büknek térségvezető szerepköre van, ezért mindig újabb és újabb lendületet kell adni a városnak.

– Pócza Csaba aki jelenleg a helyi általános iskola igazgatója, elmondta: – Sokan megkérdezték, mi lesz így az iskolával, hangsúlyoznám, hogy az intézményért legalább annyit lehet tenni a polgármesteri székből, ha nem többet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!