Bulivan

2009.12.11. 11:19

Karácsonyi dal Moór Bernadettől

Őrizd meg címmel készített karácsonyi dalt Moór Bernadett, az egykori Bestiák tagja, a Gönczi Gábor vezette Smile Showtime Band jelenlegi énekesnője. A felvétel vokáljában Szolnoki Péter működött közre.

Gyuricza Ferenc

A dal Moór Bernadett és Rozgonyi Péter közös szerzeménye, a szöveget pedig Szabó Ágnes írta. Utóbbi hölgy nem azonos az egyik legismertebb hazai dalszerzővel, hanem egy reklámügynökség munkatársa, aki kedvtelésből ír verseket különféle dalokhoz. Az Őrizd meg nem friss szerzemény, két évvel ezelőtt született, ám akkor Moór Bernadett még nem akart előrukkolni vele. Miután azonban elege lett abból, hogy a rádiókban évek óta ugyanazokat a karácsonyi - ráadásul jórészt külföldi előadóktól származó - slágereket lehet hallani, végül mégis úgy döntött, hogy megjelenteti.

 

- A dal üzenetét a cím is magában hordozza - mondta az énekesnő. - Arról szól, hogy őrizd meg a szenteste hangulatát és lelkületét egész évben, vidd magaddal azt a szeretetet, amit karácsony ünnepén kapsz, és add tovább mindenkinek. Nagyon jó lenne, ha ez a szeretet adok-kapok a következő karácsonyig kitartana, amikor újra feltöltődhetnénk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!