Bulivan

2009.12.05. 06:00

Megajándékozza rajongóit a Linkin Park

Különleges albumot jelentet meg a Linkin Park, a december 3-án boltokba kerülő LPU9: Demos című nagylemez anyaga régi, korábban meg nem jelent felvételek gyűjteményéből állt össze. A kiadványt csak a zenekar rajongói klubjának tagjai vásárolhatják meg.

Gyuricza Ferenc

Az albumon a Linkin Park korábbi slágereinek házi stúdióban összerakott demo-változatai kapnak helyet. Hallható lesz rajta többek között a Faint, a Breaking The Habit, a Leave Out All The Rest, valamint az énekes Chester Bennington hobbizenekara, a Dead By Sunrise által játszott Morning After akusztikus változata is. Emellett egy korábban még sosem hallott szerzemény is felkerül a korongra, ennek címe Across The Line.

- A dalok egy alkotó folyamat során állandóan változnak - mondta Mike Shinoda, a zenekar másik frontembere. - Azt gondoltuk, hogy szerzünk egy kis örömet a rajongóinknak, és megmutatjuk nekik a kedvenc dalaik korai verzióit. Minden egyes felvétel fontos pillanatot jelent az adott dal születésének folyamatában, hiszen azok eltérő énekkel, érdekes zenei variációkkal, illetve még hiányzó részekkel kerültek rögzítésre.

 

A dalok közzétételét a 2001-ben alapított rajongói klub segítségével oldja meg a zenekar. A Linkin Park büszke arra, hogy nagyon komoly támogatói bázissal rendelkezik, amelynek tagjai valóban figyelemmel kísérik tevékenységüket. A zenekar ezt igyekszik a maga módján respektálni is, majdnem minden egyes fellépés előtt találkozási és dedikálási lehetőséget is biztosít néhány szerencsés klubtag számára, illetve arra is volt már példa, hogy a koncertjeikre szóló ingyenjegyeket osztogattak szét közöttük.

- A The Linkin Park Underground együtt él velünk - mondta a rajongói klubról Brad Delson gitáros. - Az ő támogatásuk komoly ihletet jelent számunkra. Éppen ezért igyekszünk minden alkalommal ezt viszonozni számukra. Amikor hallottuk, hogy a klub tagjai a korábban ki nem adott Accross The Line című dalunkról beszélgettek, azonnal tudtuk, hogy valami módon azt is elérhetővé kell tennünk számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!