Bulivan

2010.02.23. 18:08

Elkészült az Ördögárok bemutatkozó albuma

Ami számít címmel jelent meg a dunaújvárosi Ördögárok bemutatkozó nagylemeze. A rock and roll zenét játszó öttagú formáció 2007 februárjától van jelen a hazai könnyűzenei életben, azóta két tagcserén estek túl.

Gyuricza Ferenc

A zenekart Szemenyei Ádám gitáros és Kilyén Tamás dobos alapította, majd Bodri Márton gitáros, Nyitrai Attila énekes és Vulmann Attila basszusgitáros csatlakozásával vált teljessé a felállás 2007 februárjában. Néhány hónapra rá azonban Nyitrai Attila távozott, helyét Lakatos Gábor vette át. Az első demo-felvételeket ez az ötös készítette el 2008-ban, majd a zenekar lehetőséget kapott arra, hogy a Dunaújvároson megrendezésre kerülő EFOTT-on a szélesebb közönség előtt is bemutatkozhasson. 2009 elején az Alcohol zenekar tavaszi turnéján vendégeskedtek, majd az év közepén egy újabb tagcsere törte meg a lendületet, ezúttal az énekes posztján következett be változás, így ma már Somodi Zsolt tartja kezében a mikrofont. A csapat tavaly nyáron, a dunaújvárosi Gyöngy Stúdióban, Mazán Attila segítségével kezdett hozzá első nagylemeze anyagának rögzítéséhez, melynek eredményeként a napokban boltokba kerülhetett az Ami számít című korong.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!