Bulivan

2010.06.29. 06:54

Újra együtt énekel Bery és Váczi Eszter

Közel tíz évvel az Egyedül című sláger bemutatása és sikere után újabb duettet készített Bery és Váczi Eszter. A Gyere (éljük újra át) című szám egy pörgős szerzemény, amelyhez már a klipet is leforgatták.

Gyuricza Ferenc

Az 1991-ben bemutatott Egyedül a mai napig a legkedveltebb hazai szerzemények sorába tartozik, hiszen nap mint nap szerepel a rádiók kívánságműsoraiban. Közel tíz évvel azután, hogy Bery és Váczi Eszter együtt énekelt, újra közösen vettek fel egy dalt. A Gyere (éljük újra át) című szerzemény méltó folytatása a két sztár korábbi munkájának. A dalhoz kapcsolódó klipben - melyet hamarosan bemutatnak a hazai zenés tévécsatornák - Bery egy álomszerű party-n látja viszont Esztert a színpadon, s a tömegben elvegyülve várja, hogy újra találkozzanak. A forgatás helyszínéül a patinás Budapest Jazz Club szolgált, amelyet a két énekes mellett szexi táncosok népesítettek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!