Bulivan

2010.11.20. 06:30

A Sabaton is részt vesz a jövő évi Metalfest Open Air-en

A vasárnap Budapesten nagysikerű koncertet adott svéd Sabaton énekese, Joakim Brodén bejelentette, hogy zenekarával 2011-ben is visszatérnek Magyarországra, méghozzá a június elején megrendezésre kerülő Metalfest Open Air keretében. A svéd formáció ezzel a Cradle Of Filth után a második olyan együttes, amelyről már biztosan tudható, hogy részt vesz a legnagyobb hazai heavy metal fesztiválon.

Gyuricza Ferenc

A Sabaton az utóbbi néhány évben az egyik legnépszerűbb power-metal zenekarrá nőtte ki magát Európában, számos más ország mellett hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az együttes tavaly különleges koncertet is adott Budapesten, hiszen nemcsak a Metalfest Open Air keretében léptek fel, hanem néhány szerencsés rajongó jelenlétében egy dunai hajóút során mutatták be az akkor megjelenő új albumukat, a Coat Of Arms című nagylemezt. A jövő évi fesztiválra a Sabaton minden eddiginél látványosabb koncertet ígér, Joakim Brodén elmondása szerint többek között tűzijátékkal fogják színesíteni műsorukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!