Bulivan

2012.11.14. 08:18

Csak Bécsig jön Bon Jovi

Világ körüli turnéja keretében 2013-ban Európában is fellép minden idők egyik legsikeresebb rockzenekara, a Bon Jovi.

Zalai Hírlap

Az együttes tagjai térségünket is útba ejtik, ám a már szinte teljes egészében összeállt turnéterv szerint Magyarország ezúttal is kimarad a sorból.

 

 

A hazai rajongók számára így vélhetően Bécs marad a legközelebbi lehetőségként, ha látni akarják kedvenceiket. A Because We Can The Tour elnevezésű koncertsorozat május 14-én kezdődik Bulgáriában, majd rögtön a második állomás Bécs lesz, itt május 17-én lép fel a zenekar. A közép-kelet-európai régióban még két koncertet tartanak, ebből az egyik Lengyelországban, a másik a cseh fővárosban, Prágában kerül megrendezésre, de a zenekar Svájcban, Olaszországban, illetve több német helyszínen is játszik.

Az immár több, mint 125 millió eladott albummal büszkélkedő Bon Jovi - amely az egyik legtöbbet koncertező világsztárnak számít - legutóbbi, 2010-es európai turnéján sem látogatott el Magyarországra, a térség államai közül akkor Ausztria mellett Horvátországot részesítették előnyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!