Bulivan

2012.11.09. 14:49

Együtt turnézik a Compact Disco és a The Carbonfools

Egyesült erővel vág neki közös hazai turnéjának Magyarország két sikerzenekara, a The Carbonfools és a Compact Disco.

Vas Népe

A Compact Disco és a The Carbonfools, a hazai zenei élet nagy kedvencei két hónapos országjáró turnéra indulnak, beveszik a legnagyobb vidéki városok klubjait. Sosem látott látványelemekkel és hatalmas show-val készülnek a fiúk.

A The Carbonfools hosszas stúdiómunkálatokat követően, november 8-án megjelenteti negyedik nagylemezét, a Carbonsweet. Az albumon a srácok legújabb slágerszámát, a Birthday-t is hallhatjuk.

 

 

A Compact Disco vendégművészekkel is kiegészül a fellépésekre.

- Nyár óta készülünk a közös koncertekre, már augusztusban úgy gondoltuk, hogy jó lenne együtt zenélni – mondta Walkó Csaba, az együttes frontembere. – Azért is különösen izgalmas ez számunkra, mert vendégekkel bővül a csapat erre az alkalomra. Csatlakozik hozzánk Török Emese dobos, Szakos Krisztián gitáros, és Áldott András basszusgitáros is. A repertoár nagyjából ismerős lehet azoknak, akik fesztiválokon, koncerteken találkoztak velünk – tette hozzá.

A Compact Disco számára azért is következik izgalmas időszak, mert novemberben jelenik meg az első nemzetközi nagylemezük. Ez az első két hanghordozó anyagaiból készített best of összeállítás, amelyen a rajongók teljesen új hangzásban találkozhatnak kedvenc slágereikkel. Természetesen tartalmazza az Eurovíziós Dalfesztiválon elhangzott „Sound Of Our Hearts” című dalukat is. A lemez több európai országban kapható majd, az már biztos, hogy Németországban és Lengyelországban is a polcokra kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!