Bulivan

2017.03.17. 01:12

A lemezlovas szakma legjobbjait díjazták

Negyedik alkalommal rendezte meg éves díjátadó ünnepségét a Magyar Lemezlovas Egyesület. A D.J. Szövetség néven is ismert szakmai szervezet ezúttal a budapesti Moulin Rouge-ba hívta össze a tagjait és az érdeklődőket.

Szalabán Attila

A szakmai szövetség két kategóriában hirdetett győztest, az Év producere a Náksi Attila és Brunner Zsolt alkotta duó, a számos hazai és külföldi sikeres megjelenéssel és remix-szel egyaránt büszkélkedő Stereo Palma lett, az Év lemezlovasa címet pedig a szövetség közel 700 fős tagságának szavazatai alapján, immár második alkalommal Bárány Attila nyerte el.

- Rengeteg kiváló D.J. van még az országban, a mainstream és az underground vonalon egyaránt, ezért nagy megtiszteltetés ebben a mezőnyben győzni - mondta Bárány Attila. - Tisztában vagyok vele, hogy a médiában való szereplés mennyire meghatározó ahhoz, hogy valaki széles körben ismert és sikeres legyen. Mint minden királyság, ez is lehet pünkösdi. A legfontosabb, hogy az ember minden körülmények között 100 százalékot adjon a közönségnek, értük dolgozzon, de vigye bele a saját személyiségét, lelkesedését is a munkájába.

 

A Stereo Palma-t Náksi Attila képviselte az eseményen, aki a díj átvétele kapcsán elmondta, hogy 2010-ben is a korábbi évekhez hasonló mennyiségű és minőségű önálló produkciókkal, remix-ekkel látják el a klubközönséget és a szakmát mind itthon, mind a nemzetközi zenei életben. A több, mint egy évtizede sikeresen együtt tevékenykedő Náksi vs. Brunner formáció az új évet a Sex Clubs & Friends című klubslágerrel indítja, amely négy verzióban készült el.

A két kategória győztese mellett két további díjazottat is köszöntöttek. Az Év felfedezettje az elsősorban hip-hop stílusra specializálódott, de minden műfajban kiválóan helytálló, a Zeneakadémián operaénekesi végzettséget szerzett D.J. Revolution lett, Dévényi Tibor pedig a több, mint négy évtizedes, több generáció számára meghatározó lemezlovasi és szórakoztatóipari tevékenységének, töretlenül népszerű személyiségének köszönhetően életműdíjat vehetett át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!