Bulvár

2010.02.08. 13:00

Síversenyt nyert a No Thanx zenekar testvérpárja

Idén januárban újra összemérte sí tudását a magyar sztárvilág. A Média-kupán a No Thanx zenekar testvérpárja, Dávid és Olivér is elindultak és elsöprő győzelmet arattak: Olivér a 18 év alatti kategóriában, Dávid pedig a felnőttek között lett első. A fiúkat az egész zenekar elkísérte az útra, köztük Roli, az új énekes is, aki most először állt lécre.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Szekér testvérek kiskoruk óta síelnek, lételemük ez a téli sport. Azt azonban eddig kevesen tudták, hogy Olivér és Dávid is profik, sőt, versenyeken is szoktak indulni.

„Olivér 4 éves volt, amikor először állt lécre, én pedig nyolc.”- meséli Dávid. „A szüleink nagyon szeretik ezt a sportot, így ők kezdtek minket tanítgatni. Hamar megszerettük mi is a léceket, és gyorsan fejlődtünk. A No Thanx befutásáig sokat gyakoroltunk, és mivel Szombathelyen élünk, ezért nem kellett messze menni, hogy havas lejtőt találjunk. Az elmúlt 13 évben fejenként több mint 20 kupát nyertünk legjobb időkkel és kategória-győzelmekkel. Mostanában azonban a zene az első, ráadásul én Bécsben járok egyetemre így nagyon keveset jutunk el síelni. Ezért is volt különösen jó érzés megnyerni a versenyt.”

„Nagyon jó volt a hangulat, le a kalappal a szervezők előtt.”- veszi át a szót Olivér. „Ott volt Müller Attila és Debreczeni Zita, Ádok Zoli és Kovács Lázár is. A versenyen nagyon jó síelők vettek részt, magas volt a színvonal. így még nagyobb öröm volt nyerni.”

A versenyen ott volt a többi No Thanx tag, köztük Roli, az új énekes. Ő még kezdő síelő, most volt először léc a lábán, de már második nap lejött a piros pályán. Az együttes részt vett egy szánkóversenyen is, és sokat mulattak a többi résztvevővel.

„Hazafele megálltunk még St Jakobon, a Szombathely kupán, ahol szintén első helyen végeztünk”- fejezte be az úti beszámolót Dávid.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!