Bulvár

2010.08.03. 10:35

Elvis-dalokat énekel Paul, a polip

A futball világbajnokság végetértével megszűnt a munkaköre a híres polipnak, ám ügynöke nem hagyja, hogy az állat eltűnjön a köztudatból. Megjósolta a spanyol válogatott győzelmét, most pedig Elvis nyomdokaiba lép.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Chris Davis azt vette a fejébe, hogy a Rock and Roll királyának, Elvis Presley-nek elméke előtt tisztelegnek majd az album kiadásával. A lemez Paul The Octopus Sings Elvis címmel kerül majd az üzletek polcaira. Arról, hogy a Király mely dalai kerülnek feldolgozásra, egyenlőre nincsenek információink, de vélhetően a nagyobb slágereket fogják "elénekeltetni" a jóstehetségéről elhíresült állattal.

Annyi azonban már elárultak, hogy a polip Elvis csípőmozgását fogja utánozni, s mind a nyolc lábacskájára a Király cipőjének mását húzzák majd. Hogy - hang híján - az éneklést hogy oldják meg, nem tudni.

A polip értékét 3,5 millió euróra becsülték, s állítólag reklámbevételei szinte Michael Ballack vagy Jogi Löw gázsijához közeliek. Így hát rövidke élete alatt semmire nem lesz gondja az állatnak, s valószínűleg menedzserének sem.

A polip természetfelettinek is beállított képessége most nagyon jó üzlet: karácsonyra a kínai mozikba kerül a Xiao Jiang rendezésében készülő "Kill polip Paul" című bűnügyi komédia, s megindul a játéktermelés is. Könyvet is írnak a sztárrá minősített élőlényről, valamint létezik már a poliphoz fűződő iPhone-alkalmazás is (Kérdezd a polipot!).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!