Bulvár

2010.08.16. 14:25

Videón mutatkoznak be a 2010-es playmate-ek

Elkészült az első két része annak a videónak, amit az Aquarénában forgattak a 2010-es playmate lányokról.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A videós anyagban lehetőség nyílik bepillantani a kulisszák mögé, és kiderül az is, hogy a hölgyek mennyire bírták az éjszakába nyúló fotózást. A medencés képek elkészülte után, minden playmate a monitort vizslatva válogatta ki a legjobban eltalált képeket.

Az idomokat elnézve, csak jó anyagok készülhettek, de ezt minden érdeklődő megerősítette a helyszínen is. A fülledt képek után, fülledt mini interjúk következnek a playmate-ekről, akiket fürdőzés közben is megörökítettek.

Az első videós anyagban Lévai Adrienn és Molnár Ivett látható, ide kattintva megtekinthető - (A videót  a playmate.hu, és a playboy.hu regisztrált felhasználói nézhetik meg!)

A második mini interjúban Turner Eszter mutatkozik be, aki épp olyan jól mutat videón is, mint a képeken (e videó megtekinthető ide kattintva ). A közeljövőben még több videós tartalom lesz elérhető a lányokról, lévén, hogy nagyon szeretnek szerepelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!