Bulvár

2010.11.01. 13:45

Varga Feri és Balássy Betty karácsonyra hangol

Egy 13 dalt, valamint egy bónusz videoklipet tartalmazó karácsonyi albummal jelentkezik november 12-én Varga Feri és Balássy Betty. Az Ajándék című nagylemezen feldolgozások és saját szerzemények egyaránt hallhatóak lesznek. A dalok sajátos ünnepi hangszerelést kapnak.

Gyuricza Ferenc

Varga Feri és Balássy Betty közös produkcióját 2006 óta ismerheti a magyar közönség, első nagy slágerük az Egy bolond százat csinál című dal volt, amely Fonogram-díjat is kapott. A páros férfi tagja a Megasztár című televíziós tehetségkutató harmadik szériájában tűnt fel, ahol Rúzsa Magdi mögött a második helyen végzett, míg Balássy Betty korábban több nemzetközi és hazai énekverseny nyertese és számos tehetségkutató verseny - többek között a Megasztár - szakmai munkájának volt résztvevője. A párosnak 2007-ben jelent meg első közös lemeze, tavaly pedig két albumot is jegyeztek, Jókor, jó helyen címmel egy popzenei kiadványt, Jazz kettesben címmel pedig a jazz világában merültek el. A művész-házaspár idén új közös albummal jelentkezik, a tervek szerint november 12-én boltokba kerülő Ajándék című nagylemezen gyönyörű karácsonyi dalok szerepelnek majd.


A páros Ébredni valakeivel című dala:






További zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!