Bulvár

2011.02.21. 13:35

181 tagú a világ legnagyobb családja

Harminckilenc feleségétől kilencvennégy gyermeke s harminchárom unokája született (eddig) Ziona Chana-nak. Mindannyian egy száz szobás házban laknak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A család az indiai Baktwang településen éli nem éppen szokványos hétköznapjait. A világ legnépesebb családját 181 fő alkotja. Már az is hihetetlen, hogy egyetlen férfinak harminckilenc feleségével él együtt, ám a női oldalt még tizennégy menye is erősíti.

A család élete semmilyen téren sem egyszerű: egyetlen családi ebéden harminc csirkét, közel ötven kg burgonyát és 82 kg rizst esznek meg. A száz szobás házban soha nincs csend, s a családfő - egyik feleségének elmondása alapján - állandóan elfoglalt.

 

Ziona Chana feleségei egyetlen hálótermen osztoznak, s minden nap más látogatja meg közös férjüket annak hálószobájában.

Chana úr a Today című lapnak azt nyilatkozta: "Úgy érzem, hogy Isten különleges gyermeke vagyok. Köszönettel tartozom azért, hogy megadta nekem, hogy a világ legnagyobb családjának feje legyek."

A családfő szeretne egy negyvenedik feleséget is, s jó ideje forgatja a fejében azt a gondolatot, hogy amerikában keresi meg következő aráját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!