Bulvár

2011.03.12. 09:00

Zuckerberg fehér pulija a Facebookon

Mark Zuckerberg, a Facebook atyaúristene beújított egy kutyussal. Na, nem akármivel, hanem egy hófehér magyar pulikölyökkel. Nem okozunk meglepetést: már saját oldala van az Arckönyvben.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Beast (magyarul: bestia) névre hallgató ebről állandóan friss képek, videók kerülnek fel az oldalra, melynek tulajdonosai Zuckerberg és barátnője, Priscilla Chan.

A rövid idő alatt (azaz vasárnap óta) több, mint 54 ezer rajongóra tett szert, ezzel a jelek szerint a legnépszerűbb állat lehet a közösségi hálón.

Miért? - tehetjük fel a kérdést. Miért van szüksége Zuckerberg kutyájának saját Facebook-oldalra? A válaszon nem kell sokat agyalni: egyrészt remek PR-fogás (gyerekkel, nővel, kutyával bármit el lehet adni), másrészt példát is mutat. Valószínű, rengeteg állatbarát felhasználónak adott ezzel ötletet, készítsenek saját oldalt kedvenceikek. A fentieken kívül persze lehet azért még egy egészen egyszerű, prózai oka is: imádja a kis fehér szőrgolyót.

Arra azért mindenképp jobb, ha felkészülünk: jó eséllyel egyre több Bodrival, Morzsival, sőt, talán még a szomszéd Gyuri papagájával is találkozni fogunk a közösségi oldalon.

"Lassan már mindenünk a Facebookon lesz, ott éljük majd az életünk" - és valóban, ezzel egy újabb kis részlet kerül(het) fel a Közösségbe. Hogy ez jó -e, vagy sem, azt meg az idő majd úgyis eldönti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!