Bulvár

2011.08.16. 17:44

Gyuláról énekel a Dirty Slippers

Intenzív időszakot tudhat maga mögött a gyulai Dirty Slippers zenekar. A négytagú együttes szinte az egész nyarat végigturnézta, emellett videoklipet forgattak a rádiós slágerlistákat ostromoló Fanni (Hang vagy jel) című dalhoz, legutóbb pedig szülővárosuk megkeresésének tettek eleget, s dalt írtak a településről.

Gyuricza Ferenc


A Dirty Slippers tagjai mindig is elkötelezett lokálpatrióták voltak, koncertjeiken és a sajtóban is már több éve népszerűsítik kedvenc városukat. Érzelmeiket most dalba is foglalták, Vizek városa címmel készítettek el egy újabb szerzeményt.

- Nagyon szeretünk itt élni, hiszen egy fiatalos, pörgős város a miénk, amely nem csak páratlan szépségével, de a vendégszeretetével is elkápráztatja az ide látogatókat - mondta Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere. - A városvezetés már régóta szeretett volna egy saját dalt, amely tükrözi Gyula város szépségét, vonzerejét, így azonnal igent mondtunk a megkeresésre. A Vizek városa című szerzeményünk nagyon hamar megszületett, azóta pedig a közönségünk nagy kedvence lett, bármerre járunk, az országban mindenhol megmozgatja az embereket. Ennek persze mi is nagyon örülünk.

 




A dal születése után a zenekar tagjai a gyulai vár előtt egy promóciós fotózáson vettek részt. A fotók a várost népszerűsítő különböző kampányokban lesznek láthatóak. Közben a Dirty Slippers tovább folytatja a turnézást, legközelebb a Republic előzenekaraként augusztus 19-én lépnek fel Hajdúszoboszlón, majd 28-án Vésztő-Magorban láthatja őket a közönség.

 

Interjú a Halas TV-n a Dirty Slippers zenekarral:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!