Bulvár

2011.12.18. 10:29

A szódavizes Voler Mouche

Videokilppel kedveskedett az ünnepek előtt a rajongóinak a szombathelyi Voler Mouche zenekar. A Fizzy water című számra elkészült klipet az AGORA Savaria Filmszínházban vetítették le csütörtökön este, a werkfilmmel együtt, teltház előtt.

Ambrózai Zsuzsanna


 A dalválasztás, vagyis a Fizzy water azért is különleges, mert hűen tükrözi a zenekar új felállásának munkásságát, a tagok mindannyian aktívan részt vesznek a dalszerzésben. Ráadásul ez a csapat harmadik videoklipje.

- Ez a dal már eredetileg is audio-vizuális alkotásnak indult - mondja Miski Ádám, majd folytatja:- Flóra olyan benne, akár egy sellőlány. Direkt hatásként, hiszen ő a főszereplő. Mostanában a frontemberre helyezzük a hangsúlyt, a klipben pedig az ő szemével láttatjuk a világot, az ő gondolatai jelennek meg - egy pohár szódavízben...

 

Kalandokból nem volt hiány, a munka hónapokon keresztül zajlott, sok-sok segítő kéz kellett ahhoz, hogy minden megvalósuljon, egy igazi mesevilág táruljon a nézők elé halakkal, tengeri csillagokkal és polippal. A Fizzy Water című klipet- ahogy az eddigi Voler Mouche klipeket mind - Miski Ádám rendezte és már másodszor vállalt aktív szerepet a klipben Kelemen Zoltán, a Weörös Sándor Színház színésze, de Ádám Dávid operatőr is visszatérő szereplője a munkának.

 A klip főszereplője tehát az énekesnő, Kiss Flóra, a zenekar többi tagja (Miski Ádám, Scheer Milán, Szarvas Péter) csak egy jelenetben szerepel.

Flóra nagyon élvezte a forgatást, azt mondja, nagyon jó volt a víz alatt táncolni.

- Most azt érzem, minden nagyon egyben van, ez a klip tükrözi a zenekar jelenlegi életét. Jó a hangulat és pezseg az élet köröttünk  - így az énekesnő-főszereplő.
 
A videoklip és a werkfilm is a napokban felkerül az internetre, így a rajongók számára is elérhetővé válik.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!