Bulvár

2011.12.20. 09:49

Playmate jelölteket zsűriz Jáksó László

Jáksó László, a Class Fm műsorvezetője ugyan nemrégiben búcsút intett a gyengébbik nem csábításának, hiszen megtalálta élete párját, akit nemsokára feleségül vesz, most mégis csinos hölgyeket mustrál. Laci ugyanis elvállalta a Playmate Of The Year 2012 választás egyik zsűritagjának szerepét.

Vas Népe

Minden évben csinos hölgyek százai jelentkeznek a Playboy magazin felhívására, néhány napja pedig szakértő szemek ki is választották, kik juthatnak tovább az első fordulón. Azt, hogy ki lesz az 2012-es év playmate-je többek között Andy Vajna, Hajdú Péter, Dzsudzsák Balázs, Krasznai Zsolt plasztikai sebész és Jáksó László döntik el.

Laci annak ellenére, hogy menyasszonyának, Évinek örök hűséget fogadott, vakságot azért nem.

„Nem mindenki egyformán szép, és ez a verseny nem csak a csodás idomokról szólt. Legalább ennyire fontos, hogy ki mennyire határozott és kedves. De akadt olyan is, aki nem az én esetem. Az értékelőlapokra is ehhez hasonló benyomásokat írtam. Nem csajozni mentem a versenyre, Évinek nem kell aggódnia. A menyasszonyom egy teljesen normális lány, aki ráadásul tisztában van önmaga értékeivel is ” – tette hozzá a Class Fm műsorvezetője.

„Engem a megismerkedésünkkor sem zavart, hogy Laci ilyen eseményekre is eljár, hiszen a munkájához ez is hozzátartozik. Korábban sem jelentett ez soha problémát, most talán még nyugodtabb vagyok, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben sem lesz közöttünk feszültség emiatt” – fűzte hozzá Jáksó László menyasszonya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!