Bulvár

2012.01.04. 15:51

Botrány: Rudolf Péter végtörlesztésével poénkodtak egy blogon

Egy magyar bank vezető jogtanácsosának barátnője közzétette a férfi privát üzenetét egy bárki által elérhető blogon Rudolf Péter végtörlesztéséről. Az üzenetben a bank alkalmazottja poénkodott a Beugró sztárjának pénzügyeivel kapcsolatban.

Vas Népe

Egy blogger szerencsétlen posztot tett közzé: az adatlapja szerint 28 éves fiatal nő a barátja viccelődését hozta nyilvánosságra, mondván, párja az egyik hazai nagy banknál dolgozik, és ő kezeli Rudolf Péter színművész végtörlesztését.

„Képzeld, a színész RP végtörlesztése problémás, és hozzám került. Most bosszút állok a Beugróért!” – tette mindenki által elérhetővé barátja mondatát a lány a blogon, majd kommentálta is azt. „Így mennek a dolgok, ha az ember fiúja egy hazai nagy banknál vezető jogtanácsos.”
A Beugró című műsor említéséből és az RP monogramból nyilvánvaló, hogy az ismert színészről van szó.

A posztot néhány óra elteltével törölték, de az egyik bloggertárs átvette a kiírást, így az egy teljes napig elérhető volt.
A bejegyzés egy reblogja az Indexen megtekinthető.

Rudolf Péter az ügyben nem nyilatkozott, de a Bors úgy tudja, a dolog kiverte nála a biztosítékot. Az esetet az illetékes bank kivizsgálja, a malőr akár a banki alkalmazott állásába is kerülhet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!