Bulvár

2012.08.13. 09:31

Hámori Gabriella szeret fürödni, otthon hatalmas kádban relaxál

Hámori Gabriella a sós és az édesvizet egyaránt szereti, de számára az is felér egy wellnessélménnyel, ha saját fürdőszobájában megmerítkezik az óriási kádban. Az idén már járt a Balatonnál és az Adrián is.

Osváth Sarolta

A gyönyörű színésznő nemrég tért vissza Balatonföldvárról, ahol – mint elárulta – a munkát sikerült szórakozással és kikapcsolódással is összekötnie. Művészeti alkotótáborban dolgozott tíz napig, ahol a színház iránt érdeklődő, 9–18 éves fiatalokat igyekezett beavatni a színészmesterség titkaiba. Mint elmondta, nagyon élvezte, különösen a kisebbekkel való foglalkozást.

– Az átváltozások tematikáját dolgoztuk fel, például William Shakespeare darabjain keresztül. Talán az idei csoport volt az egyik legintenzívebb társaság, csak ámultam a kisebbek tehetségén és lelkesedésén. A nagyobbakat az éntudatuk már némileg blokkolja, nem olyan felszabadultak, a kicsiknél viszont lenyűgöző, hogy mennyire szárnyal a képzeletük és milyen szabadsággal, odaadással teljesítik a feladatokat – mesélt tapasztalatairól.

De azt is elárulta, hogy a munkát a nagy melegben gyakran követte közös fürdőzés a Balatonban. Annál is inkább, mert a színésznő imádja a vizet, legyen szó a Balatonról, de bármelyik tengerről is, hiszen a sós és az édesvizet egyaránt szereti. A közelmúltban eltöltött néhány napot a horvát tengerparton, s tervezi, hogy az idei szezonban még egyszer ellátogat a Balatonhoz. De bármilyen meglepő, számára feltöltődés az otthoni fürdőzés is. Kiderült, a lakásában kialakított fürdőszoba kiemelt szerepet tölt be a hétköznapjaiban.

– Az otthonomban a hangsúly a fürdőszobán van, amelynek éke egy hatalmas kád. Nem járok wellnessüdülésekre, viszont a fürdőkádban való fürdést különleges alkalomnak tartom. Amikor a szokásosnál valamennyivel több időt szánhatok magamra, kiélvezem a fürdés rítusát, megpihenek és relaxálok közben. Erre általában hetente egyszer kerül sor. Tusolni azonban mindennap legalább kétszer, reggel és este is szoktam. Tusfürdőkből általában a napszaknak és a bőröm állapotának megfelelően választok, az illatot pedig az aktuális kedvem határozza meg. A zuhanyfürdőt akkor sem hagyom ki, ha hajnalban érkezem haza, mert nem tudok úgy ágyba bújni, hogy ne szabaduljak meg a színpadi léttel és a játékkal járó piszoktól. De ilyenkor inkább nyugtató illatú tusfürdőket használok. Hámori Gabi reggel a citromfű, az uborka vagy a japán cseresznyevirág illatát kedveli, amely – egy bögre finom teával kiegészítve – a legpraktikusabb napindító a számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!