Bulvár

2014.06.17. 12:00

Szabó Győzőék Sárváron lazítottak

Sárvár - Rezes Judit és Szabó Győző kisfiúkkal, Misivel Sárváron jártak, itt pihenték ki az egyik kereskedelmi televízió csatornáján nemrég lezajlott táncos, zenés műsor és a színházi évad fáradalmait.

Nagy Ildikó

A család az egyik sárvári hotelben pihent, és a város gyógy- és wellnessfürdőjében kapcsolódott ki. Kipróbálták a bringóhintót is, ezen a négykerekű biciklin járták be a város nevezetes látnivalóit.

A művész házaspár erősen kötődik Vas megyéhez, sőt Rezes Juditot rokoni szálak fűzik Sárvárhoz, itt született és nagybátyjáék jelenleg is itt élnek.  Szabó Győző évekig a Weöres Sándor Színház tagja volt, már akkoriban is sokszor járt Sárvárra wellnesselni, szaunázni, most pedig Judittal együtt gyakran jön ide rokonlátogatóba.

Közös bringózás a sárvári Nádasdy-vár előtt. Fotó: Pajor András

Szabó Győző a Thália Színház tagja, Rezes Judit pedig a Katona József Színház Jászai Mari-díjas színészművésze. Munkával teli évad áll mögöttük, amelyet az egyik kereskedelmi televízió táncos, zenés műsorában való részvétellel koronáztak meg, sőt Judit nyerte a táncvetélkedőt.

Rezes Judit balett-táncos múlttal rendelkezik, így nem alapok nélkül fogott neki a közönséget is lázba hozó tévés táncprodukciónak, de azért nem gondolta, hogy ennyire kőkemény munka vár rá.

– Nagyon örülök, hogy részt vehettem a műsorban, bár a döntő előtti napon becsípődött a derekam, és félő volt, hogy ki sem tudok állni a nézők elé. Jó volt, hogy valami értéket is teremthettünk egy kereskedelmi televízióban – mesélte a művésznő.

Közös fürdőzés a gyógyfürdő családi szárnyában. Fotó: Pajor András

Szabó Győzőtől megtudtuk, hogy nagyon elfáradtak a műsor végére, a többi résztvevőhöz hasonlóan ő is jó pár kilóval kevesebb lett.

– Nagyon szeretünk wellnesselni, napozni, szaunázni, pihenni. Mint mindig, most is nagyon jól érezzük magunkat Sárváron, és amint lehet visszatérünk, legyen szó pihenésről vagy akár rokonlátogatásról – tette hozzá a Valami Amerika című film egykori sztárja.

A házaspárnak sok ideje nincs a pihenésre, mert nyáron egy televíziós sorozatban szerepelnek, Szabó Győző pedig a Szegedi Szabadtéri Játékokon fog fellépni, Gérard Depardieu lesz a partnere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!