Bulvár

2015.01.15. 16:02

Facebook-figyelő

A hazai celebvilág facebookposztjaiból szemezgetünk.

Így fest VV Vikcsu zászlója

LIKE  A szombathelyi valóságshow hős, VV Vikcs zászlójával pózolva posztolt fotót a facebookra.

Poszt a tenger mellől

HELYEK  Sárvár után ezúttal egy homokos tengerpaton pihen a Hajdú család. Hajdú Péter műsorvezető ezt örömmel meg is osztotta facebook oldalán. A fotón felesége Sarka Kata és gyermekeik, Noncsi és Dávidka. Az biztos, szívesen lennénk a helyükben...

Az év első babakutyája

POSZT  Az év első babája a Szombathelyi Állatkórházban. Íme Lili és az ő csöppsége.

A pizza és a macska


TEVÉKENYSÉGINAPLÓ  Hagyd már abba Oszi! - írta fotójához Will Tamás, a Falco kosárlabdázója. A sportoló egyébként imádja macskáját, gondoljuk ezt abból is, hogy gyakran posztol fotókat házi kedvencéről.

Regős Lili fotózásra érkezett

KÖVETEM  Úton Szombathelyre, werk fotók hamarosan - írta Regős Lili rúdtáncos, aki ezúttal a szombathelyi fotóssal, Kiss Rolanddal készítettet exkluzív fotósorozatot. Mellette: Simkó Gina, aki szintén rúdtánccal és légtánccal foglalkozik.

Világlátó albumok

ALBUMOK  Ezúttal Ausztráliából küldtek Ocho Machós fotót a szombathelyi zenekarnak, amelyet az együttes l posztolt is. A kép mellett még egy fontos információval örvendeztették meg a srácok a rajongókat: Elkezdtünk pár új dalon is dolgozni, izgalmas időszak következik - írták.

Lazio-drukkerek üzentek a Halinak

HÍRFOLYAM  A római csapat szurkolói egy graffitivel üzentek a szombathelyi zöld-fehéreknek. A Lazio szurkolói a AS Roma-SS római derbikészülve a mérkőzést megelőző este, egy graffitivel üzentek a Szombathelyi Haladás játékosainak, szurkolóinak. Nem árulunk el nagy titkot: az üzenetben Massimilano Carolettinek is van némi szerepe. A facebookon is megosztott fotón épp a felíratot készítik a római csapat szurkolói.

Lizi és Dóri: imádják a jumpingot!

JÁTÉK  A Vas Népe életmódtanácsadója, Halmai Dóri ezúttal egy vicces fotót posztolt kis kedvencéről, Lizikéről. Halmai Dóri egyébként, ha nem a Vas Népe olvasóinak ad életmód tanácsokat, akkor Jumping edzéseket tart. Az edzéseket trambulinon végzik. Egy ilyen edzés előtti pakolászásra vittel el kedvencét Dóri. „Le sem tagadhatnám a kis csüntit. Amíg pakolok, addig huncutkodik a trambulinon.” - írta Halmai Dóri facebook oldalán a kép mellé. Nem hiába: ha fitt a mama, fitt a baba is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!