Bulvár

2016.02.22. 21:12

Csocsózás és böllérverseny: a ragadozó, a szürkeség és a Cákburger...!

Szombathely, Lukácsháza - Még mindig tudunk újat mutatni a Weöres Sándor Színház és a Haladás csocsózásáról, és a lukácsházi böllérversenyről is - utóbbin kiderült, ki a ragadozó, előbbin az, hogy ki akart nyerni és ki csak játszani.

Simán Klára

Még hogy vegák?!

Igazi ragadozónak mondja magát Virág János, Lukácsháza első embere: ő soha nem volt és nem is lesz vegetáriánus. Azt mondta, nagyon szereti a húst, és ezért is örült a böllérversenynek. Az esemény nagyszínpadának konferansziéjaként felesége, Zsuzsanna köszöntötte a vendégeket.

Egy, csak egy leány...

Ahogy tervezte, sikeresen vette az akadályokat Hartai Petra színművész. A csodaszép hölgy férfiakhoz méltó vehemenciával és ügyességgel állt a csocsóasztalhoz. Nagyon jól játszott!

Szolid színek és visszafogottság

Láthatóan élvezte a játékos csocsóviadalt a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubjában Schimmer Szabolcs, a Haladás védője. Jellegzetes mosolyát és diszkrét eleganciáját észre kellett venni a tömegben – jól áll neki a szürkének ezen árnyalata. Nem csak a pályán találja meg a helyét: itt is baráti körben figyelte a küzdelmet a színművészek és a futballisták között. Visszafogottsága ellenére ő is jó hangosan ujjongva örült a sikernek, amikor gólt rúgtak a Halisok.

Lekaptunk egy elmerengő pillantást...

Erősen koncentrál a játékra Németh Roland, a szombathelyi Haladás másodedzője: még ez a jellegzetes, gondolkodást sejtető kéztartása is vissza-visszatért a színművészekkel való barátságos küzdelem alatt. A háttérben egyébként Garami Zsoltot, a csapat erőnléti edzőjét látjuk.

Egészen másban - de mindketten profik!

Két játékvezető kísérte végig a csocsó mérkőzéseket: Egri Viktor sportkommentátor a szakmaiságot képviselte, viszont Jordán Tamás, a szombathelyi színház igazgatója olyan ütős poénokat sütött el a játékos küzdelem alatt, hogy még a kommentátor sem bírta ki nevetés nélkül.

A böllérek között is elegánsan

Cseppet sem engedett nőies, elegáns megjelenéséből Dr. Jónás Zsigmondné, a Lukácsházi Borbarát Hölgyek elnöke. Szerinte a napsütés isteni ajándék volt szombaton.

Szívvel-lélekkel kínált

A Csömötei szőlőhegyen az egyik böllércsapatban Nagy Lászlóné készítette az úgynevezett Cákburgert – valahogy sokkal finomabb volt, mint a gyorséttermek menüjének kínálata.

Egyre menőbb a sült hús készítés!

A disznóvágásban is igyekeznek otthon lenni a fiatalok – a kőszegszerdahelyi csapatban kimondottan az volt a trendi, ha valaki jól ért a hurka, kolbász és a sültek elkészítéséhez. (Ez a böllérversenyen jól jött.) Úgy tűnik, ez igazi férfimunka!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!