Bulvár

2016.06.16. 17:37

Egy repülőt lesz szíves!

Múlt héten pénteken egy 24 éves borsodi férfi azzal telefonált be a szervekhez, hogy éppen gombásznak az erdőben, ám a barátnője rosszul lett, és igencsak időszerű volna, ha jönne egy mentőhelikopter, és kimentenék őket a csalitosból.

Budai Dávid

El is kezdődött a mentőakció. Rendőrök, polgárőrök, sőt még a szlovák egyenruhások is a szerencsétlenül járt pár keresésére indultak, és jött a hőn áhított helikopter is. Aztán egyszer csak kiderült, hogy kamu volt a segítségkérés. Mindössze arról van szó, hogy a bejelentő barátnője még nem látott helikoptert, ezért párja rendelt neki egyet. Hiába, egy úr minden körülmények között úr. Persze a repülőrendelésért nem dicsérték meg, és a férfi nyakába szabálysértési eljárást varrtak. Minden bizonnyal neki kell majd kifizetni a felmerülő költségeket is. Azokból pedig lesz bőven, mivel egy helikopterrel többe van egy kör az erdő felett, mint az erdész Lada Nivájával. A történet szépsége mellett azonban hiba volna elmenni. Adva van egy vidáman gombászó fiatal pár, akik beszélgetnek az élet nagy dolgairól. Előbb-utóbb várható volt, hogy elhangzik minden randi kötelező kérdése: - Te láttál már helikoptert? A fiatalembert pedig olyan fából faragták, aki a nemleges választ nem fogadja el. Tegyük szívünkre a kezünket, hát érdemes egyáltalán helikopter látványa nélkül élni? Ha őszinték akarunk lenni, akkor szemlesütve ugyan, de meg kell jegyeznünk: kerül, amibe kerül, de nem érdemes. A tisztelt döntéshozók remélhetőleg ezeket a szempontokat is figyelembe veszik, amikor két, a Wright testvérek örökségét méltón ápoló fiatal felett törnek pálcát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!