Bulvár

2016.08.18. 11:58

Facebook-figyelő extra: az olimpikonok titkos élete

Azt persze mindenki tudja, hogy a sportolók életének nagy részét az edzések, versenyek teszik ki. De hát ők is csak emberek, és civil életük morzsáit szívesen osztják meg közösségi oldalaikon.

Vadas Krisztina

A legkevesebb ellenállás

Fotó: Facebook

Anthony Ervin amerikai úszóbajnok mindent megtesz a legjobb eredmény érdekében. Anthony a lehető legkevesebb ellenállást úgy éri el, hogy tetőtől talpig leborotválja magát. Közösségi oldalán azt is megmutatta, milyen viccesen fest, amikor teljes testét borotvahab borítja.

Sosem hagyja ki a lábnapot

A német kerékpárversenyző, Robert Forstemann combjai külön megérnének egy misét. Persze sportágához elengedhetetlenek az erős lábak, de az ő combjai már igazán figyelemre méltók.

A poén kapcsolja ki

Hogy mivel üti el úszóbajnokunk, Gyurta Dani a szabadidejét? Szívesen jár stand up comedy előadásokra. Közösségi oldaláról az is kiderült, hogy kedvence nem más, mint Kiss Ádám.

Kiskutya love 4ever

Az amerikai úszó, Nathan Adrian nem csak a medencékbe szerelmes. A közösségi oldalára feltöltött fotói alapján a kiskutyákért is odáig - meg vissza - van.

Jeges élvezetek

Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőnk mindig keményen edz. Hogy izmait gyorsan regenerálja, mosolyogva ül bele egy kád jeges fürdőbe.

Nem csak a sajtbureszért rajong

Kenderesi Tamás, fiatal úszóbajnokunk le sem tagadhatná, hogy ő már a digitális világban nőtt fel. Nem veti meg a pózolást, közösségi oldalán elhalmozza követőit jobbnál jobb fotókkal - a lányok legnagyobb örömére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!