Bulvár

2016.09.29. 18:57

Máglya gyulladt Mihály napján Táplánszentkereszten

Táplánszentkereszt- Szent Mihály napját ünnepelték csütörtökön a vasi településen. Színes programokkal várták az érdeklődőket.

Vadas Krisztina

Gyermekzsivajtól és zeneszótól volt hangos a táplánszentkereszti művelődési ház udvara - vidám mulatsággal ünnepelték Szent Mihály napját.

A gyermekek nemcsak a programoknak örültek, hanem annak is, hogy hétköznap este még mindig kint szaladgálhatnak. Ki is használták a plusz-szabadidőt: ki bújócskázott, ki focizott, de volt, aki csak kergetőzött a többiekkel. Persze szép számmal akadt hallgatósága a Lufi zenekarnak is, de a kézműves-foglalkozásokra is akadtak jelentkezők: dunsztosüvegekből készítettek mécseseket, színeztek és ragasztottak a kreatív apróságok. A legbátrabbak a tejivóversenyre is beneveztek, egy bögre tejet kellett minél előbb lehörpinteni.A  leglátványosabb programelem mégis a máglyagyújtás volt: minden vendég csodálta a magasra kúszó lángcsóvákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!