Bulvár

2017.03.05. 20:20

Az idei Oscar-gála legszebb ruhái - Tündököltek a hollywoodi sztárok a vörös szőnyegen

Körkép - Az Oscar-gálára nem csak Hollywood legfényesebb csillagai készülnek gőzerővel. Ilyenkor a neves divattervezők, divatházak is turbó fokozatra kapcsolnak és versengenek, kinek a ruháját viseljék a sztárok. Persze mindenkinek az a célja, hogy a legcsodálatosabb oldalát mutassa a vörös szőnyegen: a legtöbb hírességnek sikerült, beragyogták az éjszakát.

Vadas Krisztina

Majdnem éppen annyira fontos a vörös szőnyeges bevonulás az Oscar-gálán, mint a díjak kiosztása. Ha nem jön össze a tökéletes belépő, könnyen leírják az adott színészt a kritikusok - nem csak a divat szempontjából. Szerencsére az idei gála kevés trendkatasztrófát hozott, mindössze néhányan nyúltak mellé a ruhaválasztásnál.

Sokan arany és nude árnyalatú ruhákba bújtak. A filmes díjkiosztók idei nagy nyertese, a Kaliforniai álom főszereplője, a most már Oscar-díjas színésznő, Emma Stone is arany ruhában jelent meg. De nemcsak a színe volt figyelemfelkeltő: az  '50-es évek stílusát idéző darabban valódi sztárként tündökölt.

Salma Hayek színésznő

Jessica Biel szintén arany ruhát választott, tele flitterekkel. A nyakrésze és Jessica frizurája szinte egyiptomi istennővé varázsolták egy estére a színésznőt. Pózaiban is ezt az imázst próbálta erősíteni, ám a férje, Justin Timberlake szinte minden fotójába beletrollkodott. Így csak kevés komoly kép készülhetett.

Dakota Johnson színésznő

Az idei év első nagy filmes durranása a 50 Shades trilógia második része, A sötét ötven árnyalata volt. Bár a film nem aratott osztatlan sikert, a két főszereplő megjelent az Oscar-gálán. Dakota Johnson most nem ragaszkodott szerepéhez, így nem a szürke, hanem az arany árnyalatát választotta - és milyen jól tette. Jamie Dornan hozta szokásos szépfiúi imidzsét, felesége, Amelia Warner viszont annál figyelemre méltóbban tündökölt mellette. Ő már azok táborát erősítette, akik a hagyományos, hercegnős ruhára szavaztak. Csakúgy, mint Leslie Mann színésznő, aki már lázasan készülhet a Szépség és a szörnyeteg remake-jének márciusi premierjére. Ugyanis Belle báli ruhájához kísértetiesen hasonlító darabot választott.

Jamie Dornan és Amelia Warner

A mindössze húszéves Hailee Steinfeld tündérnek öltözött: légiesen könnyed ruhája tökéletesen kiemelte karcsú alakját és fiatalos báját. Habár mostanában nem nagyon forgatott Kirsten Dunst, így sem tud kiesni Hollywood ünnepelt színésznőinek sorából. Most a klasszikus feketére szavazott: egyszerű szabású nagyestélyijét az uszálya és derékvonala tette mégis különlegessé. Salma Hayek szintén a feketére esküszik, de ő egy kis csipkével bolondított ruhát vett fel.

 



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!