Bulvár

2010.03.07. 16:37

Rossz ómen Oscar előtt? Sandra Bullock átvette az Arany Málna díjat

Sandra Bullockot idén egyszerre jelölték a legrosszabb, valamint a legjobb női alakítás díjára, az All About Steve, valamint a The Bling Side című filmek főszerepeiért. Előbbiért meg is kapta az Arany Málna díjat. Hogy az Oscar-díjat is magáénak tudhatja-e a világsztár, az hétfő hajnalban derül ki.

MTI



A hagyományosan az Oscar-éjszaka előtt 24 órával rendezett díjátadón Bullock a legrosszabb női alakítás és a legrosszabb páros díját is elnyerte az All About Steve című vígjátékban nyújtott alakításával.

Ugyanakkor szerepléséért a The Blind Side című futballdrámában Bullockot a legesélyesebb jelöltnek tartják a legjobb női alakítás díjára az idei Oscar-gálán.


Oscar 2010
Március 7-én 82. alkalommal adják át Los Angelesben az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia díjait, közismert nevén az Oscar-díjakat. Csemegézzen kapcsolódó cikkeinkből, kattintson az alábbi címekre!


Minden az idei Oscarról!
Oscar-jelötek: Az Avatar szembefeszül A bombák földjénnel (zenével, filmrészletekkel, fotókkal)


Filmfanatikusoknak
Érdekességek az Oscar-díj történetéből: csúcstartók és nagy vesztesek


Tudta?
Penélope Cruz az Oscar-gálák legjobban öltözött sztárja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!