Cák

2016.03.17. 14:15

Cákon is megtartotta közgyűlését az önkéntes tűzoltó egyesület

Március 11-én a Cáki Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is összegyűltek, hogy értékeljék az elmúlt évet és megbeszéljék az idei esztendő legfontosabb teendőit.

Az egyesület tagjait Paukovics Józsefné, polgármester asszony köszöntötte az ünnepségen, megköszönte az önkéntes tűzoltóknak a falu lakóinak biztonsága érdekében végzett munkát, illetve mindazt a segítséget, mellyel hozzájárultak, hogy színesebbé tegyék a község életét, rendezvényeit.

A Cáki Önkéntes Tűzoltó Egyesület ünnepi közgyűlésének legfontosabb napirendi pontjai a 2015-ös esztendő tevékenységének megbeszélése, valamint az idei évre vonatkozó tervek ismertetése volt. Az egyesület vezetői tájékoztatták a tagokat az elmúlt év beavatkozásairól, a versenyeken elért eredményekről, egyúttal arra is kitértek, milyen szakmai terveik vannak az idei évre vonatkozóan, és milyen forrásokból szeretnék ezeket megvalósítani.

A közgyűlésen a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot Seper András tűzoltó ezredes, igazgatóhelyettes, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltséget pedig Lakatár Gábor tűzoltó alezredes, kirendeltségvezető képviselte. A vezetők szintén köszönetüket fejezték ki az egyesület tagjainak a hivatásos erők munkájának támogatásáért.

A rendezvényről nem hiányozhatott az elismerések átadása sem. Hatvan éves szolgálati viszonya elismeréseként a Vas Megyei Szent Flórián Tűzoltószövetség részéről Kovács András, a szövetség elnöke szolgálati emlékérmet, illetve Bognár András tűzoltó százados, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnokhelyettese emléklapot adott át Tóth József korábbi parancsnoknak és örökös tiszteletbeli parancsnoknak, aki immár 1956-tól vesz részt az egyesület életében, továbbá Geröly Péternek, ötven éves szolgálati viszonya alkalmából, aki 1966 óta erősíti az egyesület tagjainak sorát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!