Celldömölk

2014.04.22. 16:45

Ismét gurult a város

Celldömölk - Ha tavasz, akkor gurul a város: igazi civil kezdeményezésből vált hagyománnyá az a gyerekprogram, amikor mindenki biciklire, rollerre szállhat, esetleg görkorcsolyát csatolhat.

Ölbei Lívia

Az ötödik Gurul a város-akció versenyzőrekordot is hozott: a Sági utca és az Ifjúság tér által bezárt, védett, zöldben pompázó területen több mint ötven ifjú kerékpáros, rolleres és görkorcsolyás vette bátran és jókedvűen az akadályokat. Az egyenlő esélyek megteremtésének szellemében a vállalkozó kedvű gyerekek több korosztályi kategóriában (óvodások, alsósok, felsősök) versenyeztek. Az ötletgazda és a program legfőbb szervezője évről évre Gyuricza Imre, a város vezetői pedig a díjak átadásával jelzik, hogy fontosnak tartják az eseményt, amely jól illik egy olyan város arculatához, ahol nagy hagyománya és jó infrastruktúrája van nemcsak a tömegsportnak, hanem az élsportnak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!