Celldömölk

2014.09.16. 18:40

Több munkahelyet!

Celldömölk - Gazdaságfejlesztésről, gazdaságélénkítésről, munkahelyteremtésről egyeztetettek Celldömölkön a térség meghatározó munkaadói, vállalkozói. A találkozót Rozmán László, a Fidesz polgármesterjelöltje hívta össze. A megbeszélést követően elhangzott, a cél, hogy Celldömölkön nagy erőkkel teremtsenek új munkahelyeket.

Cseszkó Tamás

Nagy volt az érdeklődés a JUFA Vulkánfürdő központjában, gazdasági egyeztetésre hívta a térség munkáltatóit, vállalkozóit Rozmán László, a Fidesz polgármester-jelöltje. Kisvállalkozótól kezdve egészen a celldömölki nagyüzemekig sokan képviseltették magukat.

Mások mellett a Cellcomp, a Wewalka, a Kemenesi Tej, és az Apáczai Kiadó vezetői is megtisztelték jelenlétükkel a fórumot.

Wiedner Rudolf, a HUKE Kft. ügyvezetője egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott elmenni a megbeszélésre, de jelezte, a jövőben számíthatnak rá a fórum résztvevői.

Ágh Péter, Celldömölk országgyűlési képviselője a találkozón kiemelte: a következő öt év fő feladata a gazdaságfejlesztés, a gazdaságélénkítés, a munkahelyteremtés, szerinte az uniós források nagy részét is ezen törekvésekre lehet felhasználni.

Rozmán László köszöntőjében markáns üzenetet fogalmazott meg. Szavai szerint megválasztása esetén úgy fogják a kormánnyal közösen irányítani a város szekerét, hogy új, munkahelyteremtő beruházások jöjjenek létre.

- Meg fogjuk oldani, hogy mindenki, aki dolgozni akar, találjon magának munkahelyet - emelte ki Rozmán, hozzátéve, hogy erre a törekvésre épül programjuk is, melyet jelenleg is egyeztetnek, de napokon belül a nyilvánosság elé tárnak.

Az egyeztetést követően a résztvevők elmondták, míg Fehér László, a szocialisták jelöltje jelenleg csak gyalogosan tud közlekedni az MSZP szövevényes útján, addig Rozmán László a Fidesz által képviselt lendülettel képes arra, hogy még nagyobb lendületet adjon Celldömölknek.

- Mi, a gazdaság szereplői is tapasztaljuk, hogy ott mennek jól a dolgok, ahol a kormány és a városvezetés tagjai szót értenek egymással - hangzott el.

A jelenlévők megállapodtak abban, hogy rendszeresen egyeztetnek. Ezeknek a megbeszéléseknek a fő célja, hogy minél több munkahely létesüljön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!