Celldömölk

2014.10.12. 19:32

Fehér László továbbra is Celldömölk polgármestere

Celldömölk - Celldömölkön a korábbi polgármesternek, a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület jelöltjének, Fehér Lászlónak szavaztak bizalmat a választók.

Ölbei Lívia

„Köszönöm szépen a celldömölkieknek a bizalmat, az önkormányzati választások eredménye megerősített abban, hogy érdemes egy közösségért dolgozni”, mondta Fehér László, aki a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület polgármesterjelöltjeként a szavazatok 62,08 százalékával nyert, így harmadik ciklusát kezdheti meg a város élén. Fehér László hangsúlyozza: ígéri, a celli polgárok nem fognak benne csalódni. A Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület az elért eredményekkel és a megvalósítandó tervekkel kampányolt: Fehér László ennek szellemében kívánja folytatni a munkát.

Fehér Lászlóra 3 ezer 367-en szavaztak, és ezzel a voksok 62,08 százalékát szerezte meg. Ellenfele, a Fidesz-KDNP színeiben induló Rozmán László 2 ezer 57 szavazattal a voksok 37,92 százalékát kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!