Civil

2016.04.11. 12:44

A medvehagyma-virágzást ünnepelték Táplánban

Táplánszentkereszt - Rosszabb időjárás, de meleg vendégszeretet fogadott minden Táplánszentkeresztre kilátogatót szombaton, a hagyományos Medvehagyma-virágzás ünnepén.

Civil Tudósítónktól

Laknerné Kati jó és hasznos gyógynövényes tanácsai vezették fel a napot, majd a kicsinyek tekintetei szegeződtek a vászonra a mesék okán.

Mellette természetesen jól fogyott a medvehagymás finomság idén is, bőséggel készítettek a helyiek sok-sok ételkülönlegességet, amelyeknek receptjei egy kiadványba gyűjtve meg is vásárolhatók.

A délután már inkább a színpadi produkciókról szólt: a Sárvári Vonósok mindenkit elkápráztattak műsorukkal, a Tavaszi Szél Citerazenekar pedig ugyancsak szép muzsikával ajándékozott meg minket, majd a sorokpolányi Meglepetés Társulat vásári játéka zárta jó kedvvel a napot. Medve, a rendezvény „arca", ezúttal is kedvtelve figyelhette a történéseket. A medvehagyma volt, van, lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!