Civil

2016.11.22. 09:34

Aranyos hétvége volt a Lorigo táncosai számára

Nagykanizsa - Szombaton és vasárnap Nagykanizsán rendezték meg a szokásos Eraklin Kupát, ahol a Lorigo Tse. versenyzői számára az első napon összesen nyolc aranyérem született: standard táncokban az egyesületből induló párosok csak aranyat hoztak haza, latin táncokban pedig három arany- és három bronzérem született.

Civil Tudósítónktól

Kovács Ádám-Faludi Eliza Gyerek II. D standard és latin táncokban 1. helyezett, Cziráki Bálint- Balogh Anna Junior I. D standard és latin táncokban 1. helyezett, Junior II . D standardban 1. helyezett, latin táncokban 3. helyezett, Tóth Kornél-Ávár Júlia Junior II. E standard és latin táncokban 1. helyezett, Bodovic Máté-Orsai Milla Ifjúsági E standard táncokban 1. helyezett, Varga Martin-Hende Zsófia Ifjúsági C latin táncokban 3., Felnőtt C latin táncokban 3. helyezett lett.

Ez a siker folytatódott vasárnap az utánpótlás versenyén is.

Faludi Bálint-Paksa Luca Gyerek II standard és latin táncokban 1., Bálint Péter-Babós Esther Gyerek II standard 2. latin táncokban 3. helyezett lett, valamint ők nyerték el a Cséplő Dániel emlékkupát is.

Kopácsi Attila-Sípos Blanka Junior standard és latin táncokban is a 3. helyen végzett.

Este pedig nemzetközi 10 tánc versenyen lépett parkettre két magas osztályos páros: Mölcs Martin-Csukovits Fatima a 7., Kővári Dominik-Artner Petra pedig a 8. helyet szerezte meg.

Az egyesület vezető párosa, Gombkötő Balázs-Laskovits Petra vasárnap a csehországi Chomutovban szálltak versenybe, ahol standard táncokban megnyerték a nemzetközi táncversenyt, latin táncokban pedig szintén a döntőig verekedték magukat, ahol a 4. helyet szerezték meg.

A csapat továbbra sem pihen, hiszen a hétvégén az egyesület által megrendezendő ISIS Dance Openen versenyez az egyesület minden párosa, november 26-án az Agora- Művelődési és Sportházban. Itt Magyarország legjobb 10 táncosait, illetve latin táncosait láthatja a közönség.

Faludiné Lovas Henriette

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!