Civil

2017.06.11. 06:58

Gyereknapi sütögetés Csehimindszenten

A csehimindszenti önkormányzat és a művelődési ház szervezésében, az általános iskola támogatásával, az egymás sarkában igyekvő jobbnál-jobb programok tömkelegében, a falu pár nappal később ünnepelte a gyereknapot.

Civil Tudósítónktól

A rendezvény alkalmával a gyerekek sportprogramok keretében próbálhatták ki tudásukat, erőnlétüket, leleményességüket, miközben önfeledten szórakoztak és kellőképpen megéheztek.

A nap fénypontja a családias légkörben elköltött vacsora volt. Mikorra a gyerekek és szüleik az iskola épülete mögött rejtőző kis tisztásra értek, polgármester úr már előkészítette sütésre a kolbászt és az ínycsiklandó szalonna szeleteket, amelyeket a fiatalok és apróságok nyárson sütöttek meg. Közben anekdoták, viccek csattantak el, a gyerekek egymás közt kuncogtak, a szülők jókat beszélgettek.

Kis ünnepségüknek egy hosszan tartó, csendes eső vetett véget, de a nyári vakáció, minden meglepetésével együtt, még hátra van.

Szöveg és fotó: Gaálné Pápai Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!