Civil

2017.06.23. 08:59

Ismét sportnapot tartottak a toronyi civilek

A tavalyi sikeres kezdeményezés után az idén is megtartotta közösségépítő sport- és szabadidős rendezvényét a Toronyi Civil Kerekasztal. A sportpályán szombaton megrendezett civil napi programokon ezúttal is sokan vettek részt, a gyerekektől az idősekig szinte minden korosztály képviseltette magát.

Civil Tudósítónktól

Az égen ugyan többször is megjelentek a felhők, a szél is kellemetlenül erős volt, de az összefogás még ennél is erősebbnek bizonyult, így felhőtlen szórakozással telt a szombat délután mindazok számára, akik kilátogattak a sportpályára.

A programok gerincét az idén is a sport- és ügyességi versenyek jelentették, volt kispályás labdarúgás, 11-es rúgó verseny kicsiknek és nagyoknak, gumicsizma és sodrófa hajítás és persze sok-sok játéklehetőség a gyerekeknek. Közben a hozzáértők burgonyából csipszet készítettek, de sós és édes süteményekből és szomjoltókból se volt hiány.

A Torony Községi Sportkör, az Aranypatak Asszonykórus Egyesület, az Aranypatak Kulturális Alapítvány és a Toronyőr Kulturális Egyesület tagjai most is mindent elkövettek azért, hogy mindenki jól érezze magát a második toronyi civil napon.

Pék László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!