előadás

2020.12.28. 10:25

Rendhagyó karácsonyi műsor Meszlenben

Már hagyománnyá vált, hogy eddig minden évben a falu Közösségi Házában tartották meg a karácsonyi előadást a meszleniek.

Civil/Balázs Anikó

Fotó: Pixabay

A műsorban főként gyerekek szoktak részt venni egy-egy verssel, karácsonyi énekkel, de volt már, hogy színdarabbal is készültek. A szorgalmas munka és sok-sok gyakorlás mindig meghozta a sikereket, a vastaps pedig betöltötte a közösségi színteret. Az előadás után pedig lehetőség volt egy kis beszélgetésre, a helyi asszonyok által készített sütemények és tea mellett. Ez az év azonban minden tekintetben más volt…sajnos a vírus miatt az ünnepi készülődés és a ráhangolódás is „más ruhába kellett, hogy öltözzön.”

Idén egy kis karácsonyi videóval készültek a gyerekek a helyi lakosok számára, mivel a személyes kapcsolat sajnos nem jöhetett létre. Ezzel szerettek volna segíteni, hogy a stresszes hétköznapok közepette egy kicsit magunk mögött hagyjuk ezt az időt, hogy mindenkit átjárhasson a karácsony igazi „szelleme”, mondanivalója: a hit, remény, öröm és a legfontosabb: a szeretet!

„Ne a hóban, csillagokban,

Ne ünnepi foszlós kalácson,

Ne díszített fákon, hanem

A szívekben legyen karácsony!” ( Szilágyi Domokos)

A gyerekek most is, mint mindig, kitettek magukért és csodálatos versekkel és énekekkel készültek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!