Csepreg

2015.03.09. 20:18

Mókuskáim, ki a házból! - Ki volt a legügyesebb ovis Csepregen?

Csepreg - Immár 5. alkalommal szervezték meg a fenti címmel jelzett hagyományos rendezvényt a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermében.

Varga Nóra

A játékos sportversenyen 6 óvoda több mint száz nagycsoportos mókuskái versengtek az Ügyes ovis címért. A résztvevők Acsádról, Bőből, Zsiráról, Bükről, Horvátzsidányból és a helyi óvodából érkeztek. A szervezők vegyes csapatokat alkottak, hogy a játékosság és a mozgás megszerettetése mellett az egymás megismerése legyen a legfontosabb cél. A fergeteges hangulatú délutánon a csepregi iskola Kölyök Atlétikai Program keretében elnyert mozgás- és ügyességfejlesztő eszközeivel Dosztálné Ambrus Melinda vezetésével valósították meg a versenyszámokat. Szép számmal érkeztek szülők és érdeklődők, akik lelkesen buzdították a csapatokat.

Az iskola igazgatója, dr. Barityné Házi Ottilia megköszönte az óvodapedagógusoknak, hogy elhozták a gyermekeket e rendezvényre, köszönetét fejezte ki az alsó tagozatos tanítóknak és a testnevelő tanároknak a szervezőmunkájukért, a kis mókusoknak pedig éremmel és oklevéllel gratulált a kitartó és lelkes sportolásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!