Csepreg

2016.08.15. 12:35

A választási szövetség jelöltjei Csepregen

Címkék#Csepreg

Csepreg - Helyi civilekből álló választási szövetség bontott zászlót azzal a céllal, hogy tovább fejlődjön Csepreg.

Cseszkó Tamás

Pártok felett álló választási szövetség alakult Csepregen, a formáció információink szerint továbbra is bírja a legnagyobb kormánypárt támogatását, ugyanakkor az a céljuk, hogy minden embert meg tudjanak szólítani. - Büszke vagyok arra, hogy olyan jelöltek álltak mellém, akik az élet számos területéről érkeztek - mondta Vlasich Kriszitán, az újrázni kívánó polgármesterjelölt, majd bemutatta csapatát.

Szarka Anikó 37 éves, közgazdász, 14 éve házas, három gyermek édesanyja, de nevelőcsaládként egy negyedik gyermeknek is otthont biztosítanak. - Képviselőjelöltségem apropóját a képviselő-testület májusi feloszlása adta. Jelenlegi polgármesterük, Vlasich Krisztián munkájával elégedett vagyok, és úgy gondolom, Csepreg csak úgy tud egyről a kettőre haladni, ha az elmúlt csaknem két esztendőben elindult fejlesztéseket továbbvisszük - húzta alá a jelölt.Ismét jelölteti magát a város jelenlegi alpolgármestere, Hárominé Orbán Erika is, aki születése óta Csepregen él. Pedagógusdiplomája van, tizenöt éve vezeti a város nyugdíjaskórusát. - Önkormányzati képviselőként felelősségteljes,  reális, józan gondolkodással,  nagy munkabírással,  kitartással és szorgalommal kívánok dolgozni  a városunk érdekében - mondta.

Közös a cél. Horváth Gábor, Oláh Imre, Szarka Anikó, Vlasich Krisztián, Hárominé Orbán Erika, Enzsöl László és Horváth Zoltán Fotó: Cseszkó Tamás

Horváth Gábor mezőgazdasági családi gazdálkodó földműveléssel, szőlészettel, borászattal foglakozik, tősgyökeres csepregi. Feleségével és két leányával aktív részesei a város közösségi életének. Azt szeretné, hogy a helyiek érezzék és tapasztalják, a képviselők értük dolgoznak.

Oláh Imre kétgyermekes édesapa, a városban Csepreg vízóra-leolvasójaként ismerik. - Mivel napi szinten kapcsolatban vagyok a csepregiekkel, látom, hogy mik azok a feladatok, amelyeket még el kell végezni - jegyezte meg.

Enzsöl László az egyik helyi vállalkozásnál alkalmazott. - Szeretem a várost, és hiszek abban, hogy most olyan képviselőkre van szükség, akik egymást tisztelik. Akik ismernek, tudják: békés természetű ember vagyok, ezt kívánom képviselni a testületben is - hallottuk tőle.

Megméretteti magát a városgazdálkodási cég vezetője, Horváth Zoltán is. - Az elmúlt időszakban rengeteg csepregi keresett meg és kért, induljak el képviselőként, ezzel is segítve a polgármester munkáját. Mivel nap mint nap újabb és újabb feladatokat kell megoldanunk, rendszeresen találkozom az itt élőkkel, ismerem örömeiket, bánataikat, terveiket és céljaikat - hangsúlyozta a jelölt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!