Újra Magyarországon

2021.12.03. 09:35

Megfizethető és szép okostelefon lett a Honor 50 Lite

A készülék sokrétű funkciókkal, 66 W-os SuperCharge töltéssel és vékony kávával lép be a megfizethető árkategóriába.

A megfizethető árkategóriájú készülék Android 11 mobil operációs rendszerrel és Google Mobile Services-zel érhető el immár Magyarországon is.

Hosszú üzemidő és SuperCharge technológia

Az egycellás, dupla áramkörös akkumulátor és a 4300 mAh-s kapacitás egész napos használatot biztosít, így az 50 Lite hosszú ideig használható zavartalanul.

A 66W-os Honor SuperCharge-nak köszönhetően pedig az akkumulátor mindössze 10 perc alatt 40%-ra feltölthető, a készülék teljes (100%-os) feltöltéshez pedig 39 perc szükséges.

Honor FullView kijelző a magával ragadó élményért

Az 50 Lite 1,05 mm-es vékony kávájának köszönhetően az előlap 94,4%-át a kijelző foglalja el, így valóban magával ragadó élményt nyújt. A 6,67”-es FullView kijelző támogatja a mozifilm hatású széles színtartományokat (DCI-P3), és intelligensen állítja a színeket a környezetnek megfelelően, javítva azok pontosságát (True Color Display). Ezzel tiszta és élethű színmegjelenítésben lesz részünk.

Prémium kamerarendszer

Hátlapján felsőkategóriás, 64 MP-es négyes kamerarendszer található. A főkamera 64 MP-es, az ultraszéles látószögű kamera 8 MP-es, ezeket pedig egy 2 MP-es makrokamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera egészíti ki.

A 64 MP-es főkamerával minden pillanatot lenyűgöző részletességgel örökíthetünk meg. A 8 MP-es, f/2.4 rekeszértékű, 106o-os ultraszéles látószögű kamera pedig gondoskodik arról, hogy senki ne maradjon le a fotóról. A 2 MP-es makrokamerával az apró részletekről is éles képet rögzíthetünk, a 2 MP-es mélységérzékelő kamera pedig előtérbe helyezi fotónk tárgyát.

Szemkímélő technológia
 

A készülék a TÜV Rheinland által minősített alacsony kékfény-kibocsátással bír (hardveres megoldás), ami csökkenti az ártalmas kék fénysugarak által okozott szemfáradtságot, és hosszabb használat során is kíméli a szemet.

Az 50 Lite 128 GB tárhelye akár 11.000 zeneszám, 28.000 fénykép vagy 440-nél is több HD videó tárolására alkalmas. Elsőként mélytengeri kék színben lesz elérhető hazánkban 109 990 forinttól.

Borítóképünkön a Honor 50 Lite kamerái

Ezek is érdekelhetik