Nagyobb nyilvánosság

2022.03.19. 06:00

A Viber a magyar női vállalkozókat segíti új kampányában

A nők által vezetett új és növekvő vállalkozások digitalizálását célzó verseny három nyertesét chatbotokkal és promóciós szolgáltatásokkal jutalmazzák majd.

A Rakuten Viber, a világ egyik legnépszerűbb kommunikációs alkalmazása a nőnap és a nők hónapja apropóján indította el kampányát a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) és a Talk-A-Bot vezető nagyvállalati chatbot szolgáltatója közreműködésével, hogy segítse a tehetséges női vállalkozókat és nők által irányított vállalkozásokat Magyarországon. A közismert kommunikációs platform felhívására jelentkezők közül három nyertes részesül majd a Viber, a FIVOSZ és a Talk-A-Bot által kínált technológiai szolgáltatásokból és promóciós csomagokból.  


A vezető üzenetküldő alkalmazás számára kiemelten fontos, hogy társadalmilag jelentős ügyek mellé álljon, ilyen a koronavírus-járvány, valamint 
az új gazdasági és humanitárius krízisek által még több kihívás elé állított női vállalkozók támogatása is. A Viber ezért úgy döntött, hogy partnereivel Magyarországon is elindítja az ezen az oldalon elérhető felhívását. A női vállalkozók számára indított verseny célja, hogy nagyobb nyilvánosságot és technológiai támogatást biztosítson a kiválasztott vállalkozásoknak.


A kampány végén három nyertes között osztják majd szét az összesen 60.000 USD (18 millió 870 ezer Ft) értékű promóciós szolgáltatásokat és Talk-A-Bot által kínált chatbot-fejlesztéseket. A zsűri a versenyt szervező három szervezet képviselőiből áll majd. A promóciós szolgáltatások és a chatbot-építés mellett minden nyertes további támogatást, mentorálást és útmutatást kap az újítások bevezetéséhez.


„A női vállalkozók fontos szerepet játszanak a gazdaságban. Lassabban növekvő, de körültekintőbb stratégiai lépésekkel olyan vállalatokat vezetnek, amelyek hosszú távon fenntarthatóak, és a stabilabb növekedés miatt kevésbé érintik őket a gazdasági kihívások. Hiszem, hogy a fenntartható és sikeres vállalat kulcsa a különböző nézőpontok meghallgatása és a közös megoldáson alapuló munka a cél elérése érdekében. Ez a verseny, amelyet a Viberrel közösen szervezünk, nagyszerű lehetőség számunkra, női vállalkozók számára, hogy megmutassuk a világnak sikereinket! Hajrá, női vállalkozók” – tette hozzá Inotay Petra, a FIVOSZ Női Bizottságának elnöke.


Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!