Döröske

2015.09.26. 19:32

Az utolsó pecázás Döröskén

Horgászverseny és főzőverseny zárta a – mozgalmasra sikeredett – szezont a döröskei tavon.

Tóth Gábor

A Döröskei Halastó és Szabadidőközpont látogatói a mögöttünk hagyott hónapokban egyéni, páros és 24 órás horgászversenyen, fiúknak és lányoknak kiírt strandfocibajnokságon, illetve különböző főzőversenyeken vehettek részt. A szezonzáró rendezvény hű maradt a hagyományokhoz: 24 órás horgászverseny várt a legkitartóbb pecásokra, illetve nem maradhatott el a főzőverseny sem. A horgászoknál a szarvaskendi Kofi Kocsma csapata nyerte a maratoni versenyt (egy csapat nem bírta a harcot az elemekkel, idő előtt feladta a küzdelmet). Két különdíj is gazdára talált. A legnagyobb ragadozót Paukovits Norbert (Szentpéterfa) fogta, egy 3,4 kilós csuka „személyében”, a legnagyobb ponty (3,9 kg) pedig a katafai Lakics János horgán akadt meg. A szakácsok minőségi mezőnyében a körmendi Joó barátok együttese bizonyult a legjobbnak – körömpörköltjükkel diadalmaskodtak.

Paukovits Norbert és a csuka (Fotó: Horváth Gyula)

24 órás horgászverseny, végeredmény: 1. Kofi Kocsma Szarvaskend 42,1 kg, 2. Monte Carlo Körmend 28,5 kg, 3. Joó barátok Körmend 25,5 kg, 4. Sógorok Szentpéterfa 13,5 kg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!