Egyéb

2017.08.28. 13:58

Már kapható a Falco Bérlet!

A bérletek minden hazai bajnoki alapszakasz, középszakasz, rájátszás, felkészülési mérkőzésre és a FIBA Europe Cup selejtező mérkőzésére érvényes, ezért kismértékben emelkednek a bérletárak. Ahogy azt a drukkerek megszokhatták, az idén is többféle kedvezményt vehetnek igénybe.

Családi kedvezmény továbbra is érvényesíthető a helyre szóló bérleteknél: minimum három fő – például két felnőtt és egy diák, vagy egy felnőtt és két diák – esetében a diákbérlethez fél áron juthatnak hozzá.

A tavalyi bérleteseknek a helyét szeptember 22-ig tartja fent a klubvezetés.

A szurkolók a szezonális bérletekhez hozzájuthatnak az Arena Savaria II. emeleti Falco irodájában 2017. augusztus 29. – 2017. szeptember 22-ig, munkanapokon (hétfő – péntek) délelőtt 10:00-12:00-ig,  délután 14:00-17:00-ig

A bérletvásárlók között egy db Samsung 24'' LED televíziót sorsolunk ki, a SEBO műszaki szaküzlet felajánlásából!!!

Bérletárak

 

További fontos információk:

A bérletek vásárlásához felhasználható az ERZSÉBET Ajándék, Sport, Szabadidő utalvány, valamint a szombathelyi lakosoknak a Szent Márton kártya.(Szent Márton kártya felhasználása: A kártya kizárólag a kártyán szereplő jogosult részére biztosítja a Szombathely MJV 15/2014.rendelet szerinti kedvezmény igénybevételét. A kártya kizárólag érvényes személyi igazolvánnyal, vagy vezetői engedéllyel, vagy diákigazolvánnyal, vagy útlevéllel együtt használható fel.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!