Születésnapi gratuláció

2019.01.04. 14:38

Levélben köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök Korda Györgyöt

Kártyázásban, éneklésben egyaránt bővelkedő éveket kívánt a kormányfő a 80. születésnapját ünneplő sztárnak.

Fotós: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Árvai Károly

A miniszterelnök jókívánságait Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott adta át az előadóművésznek a születésnapján – adta hírül a Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteken.

„Vannak dalok, amelyeket hallva egy egész korszak életérzése elevenedik fel bennünk. És vannak előadók, akik olyan képesség birtokában vannak, amellyel évtizedek múltán is képesek fenntartani a közönség figyelmét és szeretetét. Ehhez pedig nem elegendőek a jóleső nosztalgiát ébresztő dallamok, szükség van egy kifogyhatatlan energiával és derűs személyiséggel rendelkező előadóművészre is”

- idézi a közlemény a kormányfő levélében írottakat.

A köszöntőben Orbán Viktor kiemelte Korda György több évtizedes zenei munkásságát, a pókersport népszerűsítéséért tett fáradozásait és a „megannyi örökzöld slágert”, amellyel megajándékozta a zenekedvelő honfitársakat.

Korda György pályafutása 60. jubileumi évfordulóját is ünnepelte, amelyre a miniszterelnök levelében is kitért, a jövőre nézve pedig jó egészséget és „kártyázásban, éneklésben egyaránt bővelkedő éveket” kívánt.

Borítókép: Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, Korda György és felesége, Balázs Klári

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában