Életmód

2015.11.03. 16:29

Norbival, Rékával és Katus Attilával együtt tartott órát a kőszegi edző

Az év legnagyobb fitneszeseményét tartották a hétvégén Budapesten, ahol előkelő szerepet kapott egy fiatal kőszegi edzőhölgy: órát tarthatott ott, ahol az ország legismertebb fitneszsztárjai.

Unger Tamás

A főszerep idén is a mozgásé volt a budapest Fittaréna rendezvényen, hiszen több mint 150 óra és stílus, 20 színpad, több mint 200 fellépő  mozgatta meg a sportolni vágyókat. 5800-an ünnepelték együtt az év legfittebb napját.

Hazai fitness sztárok óráin mozoghatott együtt több száz ember, képviseltette magát: Cseresnyés Bea, Béres Alexandra, Péntek Enikő, Katus Attila, és persze a Schobert család Réka és Norbi is megtornáztatta a népet.

A kisebb mozgástermekben pedig szembesülhettünk azzal, milyen elképesztő (és ismeretlen) edzésnemekkel lehet ma már fogyni és erősödni: volt Jumping Fitness, Gymstick, Dbands fitness, Piloxing, Kangoo, Spartan, Capoeira Aerobic, Aeropilat, Pilates, Ashtanga jóga stb...

A fitneszpark területén álltak standok, amelyeknél fitnesz eszközöket lehetett kipróbálni, egészséges ételeket lehetett, megkóstolni, valamint részt tudtak venni a különböző standokon történő óratípusokban. Itt találkoztunk a kőszegi Halmai Dórival, aki az egyik trambulinos őrületet népszerűsítette az ideérkező látogatók körében. Elmondása szerint hatalmas az érdeklődés idén is az újdonságokra, tolongtak az emberek hogy részt vehessenek az órákon.  Volt akinek nem jutott trambulin, ő a talajon ugrándozott, annyira elkapta sport lendülete és hangulata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!