f1

2015.02.18. 08:38

Horner miatt ismét összeáll a Spice Girls

Értelemszerűen a csapatfőnök közelgő esküvője miatt

Vámosi Péter

Hamarosan összeházasodik Geri Hallivell és Christian Horner, és miattuk újra egyesül a Spice Girls.

Pár év alatt a Red Bull-t bajnokcsapattá formálta, most a híres popegyüttest is újraegyesítheti, nem más mint: Christian Horner. A brit Forma-1-es csapatfőnök már tervezgeti az esküvőjét Geri Halliwell popcsillaggal. Az angol bulvármédia már most kiemelten foglalkozik is a témával.

Először is a ceremónián 2008 óta először lesznek láthatóak a fűszeres lányok "egyben". Geri (Ginger Spice) egyszer már 1998-ban hátat fordított a bandának, most meghívta korábbi kolléganőit. Így Victoria Beckham (Posh Spice), Mel C (Sporty Spice), Mel B (Scary Spice) és Emma Bunton (Baby Spice) is tiszteletüket teszik majd a jeles eseményen.

"Geri ragaszkodik hozzá, hogy a Spice Girls is az esküvő részese legyen." - idézi a Sun egy meg nem nevezett forrását. Halliwell a nagy napján újra akarja egyesíteni a lánycsapatot. A 42 éves énekesnő és a pár évvel fiatalabb Red Bull csapatfőnök tavaly óta egy párt alkotnak. Ugyanakkor a Spice Girlsnek már 1997-ben is volt Forma-1-es vonatkozású megmozdulása, mivel emelték anno jelenlétükkel az akkori McLaren autó leleplezésének a fényét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!