f1

2015.02.01. 18:10

Talán holnap se lép pályára a Lotus!

Egyáltalán nem biztos az E23-as szereplése, pedig megérkezett

Vámosi Péter

Fotó: Lotus F1 Team

A csapat várakozásainak megfelelően feltehetőleg csak a harmadik napon fognak tudni érdemi munkát végezni a heti tesztből Jerezben. Az istálló kihagyta a mai nyitó napot, mivel a versenygép még csak úton volt Enstoneból Spanyolországba a mai napon, de megérkezett, ha nem is időben.

Délután végül leszállt a repülő, amely az E23-ast szállította, de a csapatnak még a programjuk szerint sok munkájuk lesz addig, amíg valójában a pályára léphet az autó.

Egy a csapat által vasárnap este kiadott közlemény szerint komolyan feltehetőleg keddig nem tudnak érdemi munkát végezni, de Nick Chester technikai igazgató szerint amint csak tudják, pályára fogják engedni a konstrukciót.

"Nagyon szűkre szabott és agresszív a programunk az E23-mal, amely a valaha volt technikailag legfejlettebb autó ami Enstoneból kijött. Amint a mérnöki felkészítéssel végeztünk, egyből engedjük is ki majd a pályára. Enstoneban már sikeresen beindítottuk, és készen állunk az első megtett körökre. Mindenki most nagyon pozitívan áll a dolgokhoz Enstoneban, és abból amit eddig láttunk, azután már nagyon várjuk hogy felpakoljuk a kerekeket és először útjára engedjük a jövő héten."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!